YouRegion

Het youRegion project van de Euregio Maas Rijn wil door het vergroten van het geografisch gebied de mogelijkheden vergroten voor de inwoners van de Euregio Maas Rijn.

Het project wil ervoor zorgen dat de Euregio Maas-Rijn niet alleen één van de toptechnologie-regio’s wordt met uitstekende carrièremogelijkheden voor de totale beroepsbevolking, maar ook een regio waar nieuwkomers hartelijk worden ontvangen. Werkgelegenheid is een cruciale factor bij de integratie van nieuwkomers in de regio.

In het kader van het youRegion project wil ZZP Fabriek Maastricht grensoverschrijdend ondernemen voor ZZP-ers en kleine ondernemers stimuleren en de ontwikkeling van een Euregionaal netwerk hiervoor faciliteren.

Vanuit het youRegion project heeft de ZZP Fabriek de ZZP-desk opgezet voor advies, informatie en voorlichting om grensoverschrijdende ZZP-ers en kleine ondernemers goed geadviseerd en geïnformeerd grensoverschrijdend ondernemen met als motto: beter geïnformeerd is beter ondernemen.

Ook organiseert de ZZP Fabriek hiervoor een aantal grensoverschrijdende ondernemersevents, zodat zelfstandige ondernemers vanuit de verschillende landen en regio’s in de Euregio Maas Rijn elkaar ontmoeten en leren kennen.

MADE IN THE EUREGION

Een eigen afdeling in Loods 5

BUSINESS CIRCLE

De zaak waar alles om draait

EEN INSPIRATIEWINKEL

Die het bedrijfsleven kan triggeren

MAKERS VAN MAASTRICHT

Werkzaam in de cultuursector

ONCE MORE

Een nieuw circulair medisch textielmerk

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSDATA

Een vaardigheid waar vraag naar is

PINSIOEN

Een creatieve manier om ongemerkt pensioen op te bouwen

50 PLEASE

Creatieve producten en diensten voor ouderen.

CIRCULAIR TEXTIEL

Een unieke kans voor Modestad Maastricht.

HOUSE OF CHANGE

Een aanpak van arbeidsmobiliteit

Praat mee over ZZP gerelateerde onderwerpen in ons forum.

"Gaat het slecht vertel het mij; gaat het goed, vertel het een ander"