WASTED FOOD

Ontmoeten
Nog even geduld. Kijk regelmatig naar onze business cases, want de wereld verandert snel. Onze informatie over dit onderwerp volgt binnenkort.
Ambitie | Een (multiculturele) groep van ondernemers/koks maken op basis van het dagelijks wisselende aanbod van verse grondstoffen kleien series van hoogwaardige eindproducten of halffabricaten voor particulieren of horeca. Denk aan pesto’s, mousses, basispasta’s voor de bereiding van stoof- of wokschotels etc. |
Stel je voor | dat verse grondstoffen als groente en fruit niet gratis weggegeven of doorgedraaid hoeft te worden maar kunnen dienen als verse grondstof voor kleine series van nieuwe eindproducten met een realistische verkoopwaarde. We zijn dan aan het upcyclen naar productie met een vergoeding voor de geleverde arbeid. Duurzaam ondernemen met oog voor milieu en een circulaire foodindustrie. |
Doe mee | Enthousiaste foodliefhebbers die het een uitdaging vinden om steeds weer nieuwe recepten te zoeken, vaak gebaseerd op traditionele technieken van verduurzaming. Toepassing van technieken uit andere culturen op onze regionale producten. Wil je mee werken aan een nieuwe manier van denken en exploiteren in de foodwereld, wij zoeken jou. |
Meer info?
Relevante business cases
SCHRIJVENDE DENKERS
Collectieve denkkracht als businessmodel
MADE IN THE EUREGION
Een eigen afdeling in Loods 5
50 PLEASE
Creatieve producten en diensten voor ouderen.
MATCHMAKING
Van open koffie tot grote aanbesteding
HOUSE OF CHANGE
Een aanpak van arbeidsmobiliteit
CIRCULAIR TEXTIEL
Een unieke kans voor Modestad Maastricht.
MASTER MEETINGS
Maastricht nóg beter op de kaart
ONCE MORE
Een nieuw circulair medisch textielmerk
EEN INSPIRATIEWINKEL
Die het bedrijfsleven kan triggeren
Vraag het de community leden en specialisten helpen je met alle vraagstukken of check onze FAQ